Inför IFK Malmö – Laholms FK

Varannan match har varit division 1-nykomlingen IFK Malmös melodi så här långt i träningsmatcherna. Och ska den metodiken följas så bör det bli en bra insats då "gulingarna" på lördagen möter fjolårets seriekollega, Laholms FK.

Truppen: Niclas Jeppson, Magnus Ringdahl – Ali Jasim, Niklas Hansson, Philip Brandgård, Lirim Sali, Magnus Bönnemark, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, André Grabowski, Robin "Malaga" Nilsson, Blerim Mullici, Daniel Jovanovic, Edin Cakovic, Jimmie Hermansen, Michal Aksamit, Ahmedin Sudic.

Aktuellt: En hel del frågetecken finns i IFK Malmö inför lördagens match. Mest tveksam till spel är Ali Jasim som missade fredagsträningen på grund av sjukdom, men även Zoran Jovanovic (ont i knäet) och hans lillebror Daniel (foten), är inte helt kuranta.

Lirim Sali som var sjuk i träningsmatchen mot Limhamn är nu frisk igen. Tillbaka i truppen är också Michal Aksamit, som har varit knäskadad, och förhoppningsvis kan han göra årsdebut mot Laholm.

Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö: Jag hoppas verkligen att det som hände mot Limhamn och även tidigare mot Lund, inte händer igen. Förutom att vi vann så kan allt bli så mycket bättre och jag förutsätter att killarna visar det mot Laholm.