Inför IFK/HBK – Bunkeflo IF

Det har varit tyst, mycket tyst den senaste tiden om IFK Malmös damlag. Men på lördagen spelas åtminstone årets första träningsmatch där IFK/HBK möter division 3-klubben Bunkeflo IF.

Truppen: Annika Christiansson, Linda Carlsson – Gunilla Kettunen, Jenny Bohlin, Matilda Johansson, Nathali Persson, Emma Dahlstrand, Hanna Nilsson, Hanna Svendsen, Linn Olsson, Ida Rahn Johansen, Veronica Hansson, Linda Green, Anna Karlsson, Carina Björkqvist, Nina Ericsson, Anette Palm.

Aktuellt: Efter endast en säsong i Bunkeflo IF så har 18-årige försvararen Hanna Svendsen återvänt till IFK Malmö. Sin första match efter återkomsten gör hon på lördagen då "di gule" möter hennes förra klubb, Bunkeflo.

Zonny Schmuck, tränare i IFK Malmö: Jag vill såklart se var spelarna står och ha ut en spelförståelse, att alla vet vad de ska göra och vilka positioner som de ska ha på planen. Sedan hade det också suttit fint att vinna matchen.