Säker seger för P94

IFK Malmös P94 avgjorde i princip söndagens träningsmatch mot Lilla Torg FF redan före pausvilan. Under den andra halvleken bevakade "gulingarna" bara sin ledning och slutresultatet skrevs till 2-0 (2-0).

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Vi visste att det var ett av de bättre lagen här i Malmö så vi förväntade oss en svår match och det var också precis vad det blev. De inledde mycket starkt de första fem-tio minuterna då vi stod och tittade på, men sedan tog vi över, vilket gav två mål före paus.

Den andra halvleken var jämn, även om de hade ett något större bollinnehav på grund av att vi slappnade av och lät de skapa en del målchanser. Farligt var det dock aldrig, så segern var hur säker som helst och som helhet gjorde vi en fullt godkänd match.

Lilla Torg FF – IFK Malmö 0-2 (0-2)

Arena: Mariedals IP
Mål: Blend Faniq, Kevin Weclewicz (IFK)