Då lagen möttes för bara några veckor sedan vann IFK Malmös P96 med knappa 4-2. Men på lördagen rådde det stor klasskillnad och "di gule" kunde köra över BKF Sarajevo med utklassningssiffrorna 12-0.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var en mycket bra match från vår sida. Vi ägde hela matchen och spelade ut Sarajevo totalt. Vårt passningsspel var alldeles utmärkt, ett riktigt bra spel hade vi, och det gjorde att Sarajevo fick springa i sidled utan att hinna ifatt oss.

Vår backlinje var också mycket stabil, då de kanske hade tre-fyra lägen på hela matchen utan att vara nära någon gång. Vi gjorde vårt jobb och grabbarna ville absolut inte förlora den här matchen utan de ville verkligen visa vem som bestämmer på planen.

Vi vann matchen med hela 12-0 och jag vet inte vad jag ska säga mer än att ett bra passningsspel lönar sig alltid till slut. Efter två månaders träning med killarna kan man se att de har utvecklats otroligt mycket och de blir bara bättre och bättre för varje träning.

BKF Sarajevo 1 – IFK Malmö 1 0-12 (0-5)

Arena: Heleneholms IP
Mål: Tarek Bekhar 5, Mansoor Atay 2, Ahmed Fakhro, Bassam Ahmad, Edmond Hani, Saber Azizi, Thomas Kalam (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Alexander Pinto

Emir Rahman
Mustafa Omar
Zakaria Myzar

Ahmed Fakhro
Bassam Ahmad
Thomas Kalam

Avbytare

Alexander Ghara
Edmond Hani
Mansoor Atay
Saber Azizi
Tarek Bekhar