P92 hade för stor respekt

Det är fortfarande stor skillnad på IFK Malmös P92 och Malmö FF. Fast 1-10 (1-3) i baken i lördagens träningsmatch var ändå några mål färre än vad tränaren Seki Milutinovic hade trott på före matchstart.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det som inte var bra var att vi vek ner oss efter två snabba mål i början på andra halvlek. Vissa stunder hade vi ett bra passningsspel, men det som vi framförallt saknade var rörelsen framåt och vi hade också en enormt stor respekt för den ljusblåa tröjan.

IFK Malmö – Malmö FF 1-10 (1-3)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: Självmål (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ahmed Zaghmouth

Moad Alkaysi
Jozeph Gashi
Aleksandar Milutinovic
Jwan Kogi

Emir Sadrija
Victor Tegstam
Milos Nikolic
Simone Andaloro

Danne Johansson
Kamel Chahrour

Avbytare

Mohammed Tamim
Orlando Martinez Delgadillo
Tim Berger