P96-1 fick oavgjort mot MFF

IFK Malmös P96-1 gjorde på söndagen en riktigt bra träningsmatch då man i Kombihallen spelade oavgjort, 3-3 (1-2), mot Malmö FF. De gula målen gjordes av Thomas Kalam (två) och Bassam Ahmad (ett).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det hade inte gått många minuter innan Malmö FF:s målvakt gjorde en rensning som tog på Thomas Kalams huvud och 1-0 till IFK Malmö var ett faktum.

MFF började därefter att verkligen ta tag i matchen och rullade faktiskt boll riktigt bra. En hög press på oss gav utdelning till sist och de han snöpligt nog även göra 2-1 på oss strax innan pausvilan.

Vi snackade i pausen om att vi var tvungna att göra någonting åt det här och det gav resultat. Bassam Ahmad satte 2-2 med ett välplacerat skott och därefter blev vårt spel också betydligt bättre.

Efter ett bra passningsspel så kom ytterligare ett IFK-mål. Josef Beiruti chippade bollen till Thomas Kalam, som inte gjorde något misstag och chippade bollen över målvakten fram till 3-2-ledning för IFK Malmö.

Men det skulle visa sig att Malmö FF inte hade gett upp och efter ett misslyckat inlägg så var det kvitterat.

Jag tycker att det var ett mycket rättvist resultat och jag är oerhört nöjd med mina spelare. De gjorde sitt jobb och hjälpte varandra riktigt bra.

Malmö FF – IFK Malmö 1 3-3 (2-1)

Arena: Kombihallen
Mål: 0-1 Thomas Kalam, 2-2 Bassam Ahmad, 2-3 Thomas Kalam
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Alexander Pinto

Ahmed Fakhro
Tarek Bekhar
Emir Rahman

Thomas Kalam
Josef Beiruti
Bassam Ahmad

Avbytare

Alexander Dobreva
Alexander Ghara
Mansoor Atay
Mustafa Omar
Saber Azizi