Inför Stafsinge IF – IFK Malmö

En helt ny bekantskap blir det för division 1-nykomlingen IFK Malmö i Svenska Cupens första omgång. Stafsinge IF, en Falkenbergsklubb, som spelar i fyran, står nämligen för motståndet i onsdagens match.

Startelvan (4-4-2): Magnus Ringdahl – Ali Jasim, Jörgen Svensson, Ahmedin Sudic, Philip Brandgård – Magnus Bönnemark, Joakim Persson, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson – Blerim Mullici, Daniel Jovanovic. Avbytare: Azeem Razwan, Jeton Krasniqi, Michal Aksamit, Robin Nilsson Bogdanovic, Mirza Nezirevic (målvakt).

Aktuellt: Fyra spelare missar onsdagens match då de ännu inte är formellt klara för IFK Malmö. Spelarna det handlar om är Edin Cakovic, Jimmie Hermansen, Niklas Hansson (klar den 5 april) och Srdjan Remetic (klar den 6 april).

Sedan tidigare har målvakten Niclas Jeppson problem med en bristning i låret och Karim El hage är inte redo för match. El hage har dock, även om det ännu så länge bara är lite nätt, börjat träna igen efter sin korsbandsoperation.

Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö: Det ska bara bli seger i den här matchen, ingenting annat räknas mot ett division 4-lag. Jag förväntar mig att vi dominerar från start till mål och vinner den här matchen enkelt.