Inför IFK Malmö – Helsingborgs Södra BIS

Efter en lång försäsong återstår nu bara genrepet för division 1-nykomlingen IFK Malmö. Det sker med start vid lunchtid på påskaftonen och på andra sidan planen finns en av fjolårets seriekonkurrenter, Helsingborgs Södra BIS.

Truppen: Magnus Ringdahl, Mirza Nezirevic – Niklas Hansson, Magnus Bönnemark, Martin Abrahamsson, Michal Aksamit, Ali Jasim, Joakim Persson, Blerim Mullici, Robin Nilsson Bogdanovic, Zoran Jovanovic, Philip Brandgård, Daniel Jovanovic, Ahmedin Sudic, Jörgen Svensson, Srdjan Remetic.

Aktuellt: Det återstår ännu en del skador i IFK Malmö. Sedan rapporten i tisdags så är enda nyheten att målvakten Niclas Jeppson, som har haft problem med en bristning i låret, börjat träna lite nätt.

Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö: Jag tror att det kommer att bli mycket kamp och lite skönspel. Deras tränare är nämligen glad för närkamper så det gäller att vi är förberedda på en mycket fysisk och tuff match.

Vi har fortfarande några positioner som jag inte är helt övertygad om hur vi ska ha det, så alla får visa var skåpet ska stå. Och det är klart att jag vill ha en del goda besked så att vi inte står med fler frågetecken efter än före matchen.