U-laget förstärker

Aljosa Remetic (1990-07-05), anfallare från Kirseberg IF är det senaste nyförvärvet till IFK Malmös U-lag. Dessutom pågår förhandlingar med FC Malmö om backen Daniel Weclewicz (1990-12-08) och mittfältaren Toni Parlov (1990-01-17).

– Jag är väldigt glad för att dessa spelare är med i gruppen och min förhoppning är att de ska bli spelklara redan i nästa vecka. Det är fina killar allihop och kommer att passa väl in i sammanhanget, säger Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag, till ifkmalmo.com.

– Vi har nämligen överhuvudtaget inte tid med folk som är avundsjuka på varandra och som har förvrängda självbilder. Det är trivseln i laget och inget annat som har gjort att vi vunnit allt den senaste tiden.

Särskilt Aljosa Remetic talar han extra varmt om som spelare.

– Han kommer helt klart att höja konkurrensen bland våra anfallare då det är en riktig kvalitéspelare. Dessutom är han bror till Srdjan, som nyligen skrivit på för A-laget, och det är såklart bara trevligt.

Samtidigt står det klart att det inte blir något fortsatt spel i IFK Malmö för bröderna Hedi och Hiwa Bakhtiyar.