P94-förlust i premiären

Hade man mött lika gamla spelare hade Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94, kunnat vara bekymrad över 1-4 i söndagens premiärmatch mot Södra Sandby IF 1. Men nu är det i P14 Sydvästra grupp A, alltså mot ett år äldre, som "di gule" spelar.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Jag kan inte påstå att vi gjorde någon vidare bra match, tvärtom var det stunder som var riktigt svaga. Däremot ska man komma ihåg att vi mötte ett år äldre spelare som var både snabbare och mycket starkare än vad vi var.

Framförallt de första tjugo minuterna var det direkt bedrövligt och vi kom inte ens över halva planen. Sedan jämnade vi ut matchen rent spelmässigt, men de hade ändå inga problem att köra över oss med sin överlägsna fysik.

IFK Malmö – Södra Sandby IF 1 1-4 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Mål: Viktor Skara (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Haris Hakimi

Hassan Famiei
Vladimir Cvjetkovic
Amko Alic
Jones Ahmad

Dino Heldic
Josef Fakhro
Leonardo Södergren

Blend Faniq
Kevin Weclewicz
Semir Sacirovic

Avbytare

Ali Abed el Karim
Mustafa Alaibi
Viktor Skara
Wissam El Habbet
Mikael Szurpita (målvakt)