Oavgjort för P92/P94

Det är meningen att IFK Malmös P94 huvudsakligen ska ta hand om matcherna i P15 Sydvästra grupp C. Men på söndagen krockade matcherna och därför var det endast P92-spelare med i laget som spelade 3-3 (1-2) mot IK Bolivia.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Faktiskt var det mesta sig likt från matchen som vi spelade på lördagen mot Oxie IF. En del av spelarna var utbytta, men det var tyvärr fortfarande lika småfegt, tafatt och viljelöst, så det är någonting som vi måste jobba med under veckan som kommer.

IK Bolivia – IFK Malmö 2 3-3 (2-1)

Arena: Heleneholms IP
Domare: Najdo Bozinoski, Malmö
Mål: Tim Berger 2, Stefan Margitanovic (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ahmed Zaghmouth

Mohammed Kaddoura
Didrik Elmenmyr
Jozeph Gashi
Soren Shwan

Anuar Mahdi
Osama Krayem
Orlando Martinez Delgadillo
Stefan Margitanovic

Emir Sadrija
Tim Berger

Avbytare

Danne Johansson
Moad Alkaysi