P94 vann mot Höganäs

Den här helgen skulle IFK Malmös P94 egentligen bara spela i P15 Sydvästra grupp C. Då Höganäs BK:s P93 hörde av sig så ställde dock "gulingarna" upp och spelade en träningsmatch på lördagen som man också vann med 4-2 (1-1).

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Under den första halvleken hade vi mycket av bollinnehavet, men de skapade de flesta målchanserna, så vår målvakt fick göra den ena räddningen efter den andra. De tog också ledningen på en onödig straff innan vårt spel blev bättre där bak.

Vi kom under halvtidsvilan fram till hur vi skulle få ordning på den sista tredjedelen och därefter hade de ingenting att komma med. Den andra halvleken dominerade vi totalt, skapade många målchanser och gick upp till 4-1 innan de tilläts reducera på slutet.

Höganäs BK – IFK Malmö 2-4 (1-1)

Arena: Lerbergets IP
Mål: Kevin Weclewicz 2, Dino Heldic, Lejotrim Peci (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Haris Hakimi

Hassan Famiei
Amko Alic
Liridon Capric
Jones Ahmad

Josef Fakhro
Dino Heldic
Leonardo Södergren

Blend Faniq
Kevin Weclewicz
Lejotrim Peci

Avbytare

Mahmod Iskandarani
Mustafa Alaibi
Safet Besic
Vladimir Cvjetkovic