Fall framåt för P92

Förra helgen var tränaren för IFK Malmös P92, Seki Milutinovic, missnöjd med det mesta. Det var han dock inte efter lördagens match i P15 Skåne grupp B1 där "di gule" besegrade Svedala IF med 3-1 (1-1).

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Den första halvleken där vi spelade 4-3-3 var inte speciellt bra. Aleksandar Milutinovic och Milos Nikolic fick springa mycket i tomrum på mittfältet, medan Victor Tegstam låg lite för långt ner i banan eftersom han inte hade riktigt koll på sin defensiva mittfältsroll.

Sedan inför den andra halvleken så gick vi över till 3-5-2 och då tog vi också över den här matchen fullständigt. Bortsett från målen vi gjorde så hade vi sex klara chanser ytterligare, varav en var inne, men då domaren inte var säker så vågade han inte blåsa.

Svedala IF – IFK Malmö 1 1-3 (1-1)

Arena: Svedalagården
Domare: Bakir Juklen, Malmö
Mål: Danne Johansson, Martin Sosa, Oscar Andersson (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Ahmed Zaghmouth

Jozeph Gashi
Martin Sosa
Havash Ebadjan
Simone Andaloro

Aleksandar Milutinovic
Milos Nikolic
Victor Tegstam

Oscar Andersson
Kamel Chahrour
Danne Johansson

Avbytare

Anuar Mahdi
Didrik Elmenmyr
Moad Alkaysi
Mohammed Tamim