P96-1 vände till seger

Efter en svag avslutning på den första halvleken så hamnade IFK Malmös P96-1 i underläge med 2-4. Ett snack i pausen gav dock utdelning och till slut kunde "di gule" vinna fredagens match i P11 Malmö grupp D mot Limhamns IF 2 med 6-4.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi började bra och tog ledningen med 1-0, men Limhamn kom snabbt tillbaka och gjorde 1-1. Några minuter senare återtog vi ledningen och då var jag övertygad om att vi skulle vinna den här matchen. Tre snabba mål före halvtid av Limhamn gav dock andra tankar.

Under halvtidsvilan så sade jag till mina spelare att de skulle ta tag i detta, eller så kunde vi lika gärna gå hem. Och spelarna tog verkligen tag i det ordentligt och presterade en mycket bra fotboll i den andra halvleken.

Matchens lirare var två stycken till antalet, försvararen Ahmed Fakhro och Bassam Fakhro, som förutom de båda egna målen även assisterade till två.

Limhamns IF 2 – IFK Malmö 1 4-6 (4-2)

Arena: Limhamns IP
Mål: Bassam Ahmad 2, Yousef El Beyrouti 2, Alexander Dobreva, Tarek Bekhar (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Alexander Pinto

Ahmed Fakhro
Tarek Bekhar
Emir Rahman

Thomas Kalam
Yousef El Beyrouti
Bassam Ahmad

Avbytare

Alexander Dobreva
Edmond Hani
Mansoor Atay
Mustafa Omar
Saber Azizi
Zakaria Myzar