P92 missade straff

Efter två raka segrar så åkte IFK Malmös P92 på sin första poängförlust i P15 Skåne grupp B1. Och den kom i söndagens match mot ärkerivalen FC Malmö som slutade 2-2 (1-1) sedan "di gules" Havash Ebadjan missat en straff.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Vi hade några fler chanser och missade dessutom en straff så det var lite synd att vi inte lyckades vinna. Men oavgjort var nog ändå ganska rättvist med tanke på att de bland annat brände några frilägen.

Jag tycker att vi stundtals rullade bollen bra, medan det fanns andra perioder där det var betydligt mer krampaktigt spel från vår sida. Perioder där vi inte var riktigt vakna och bjöd motståndarna på öppna målchanser.

IFK Malmö 1 – FC Malmö 1 2-2 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Ihab Daabas, Malmö
Mål: 1-0 Kamel Chahrour, 2-2 Havash Ebadjan
Varningar: Kamel Chahrour, Oscar Andersson (IFK)
Utvisningar: Martin Sosa (IFK)

IFK MALMÖ (3-5-2)

Ahmed Zaghmouth

Moad Alkaysi
Jozeph Gashi
Havash Ebadjan

Aleksandar Milutinovic
Milos Nikolic
Victor Tegstam
Martin Sosa
Simone Andaloro

Oscar Andersson
Kamel Chahrour

Avbytare

Anuar Mahdi
Danne Johansson
Tim Berger