6-0 i andra för P96-2

Spelet var bra under hela matchen men utdelningen dröjde för IFK Malmös P96-2 i söndagens match mot Lilla Torg FF 3 i P11 Malmö grupp E. Sista kvarten lossade det dock rejält och "di gule" kunde till slut vinna med hela 7-2 (1-2).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi spelade bra under hela matchen och borde faktiskt ha gjort mer än sju mål. Det var i stort sett spel mot ett mål, men i den första halvleken så lyckades vi bara göra ett enda mål mot två för Lilla Torg.

Samma sak var det till en början i den andra halvleken. Vi fortsatte att pressa dem, men utdelningen dröjde ända tills det återstod en kvart av matchen. Då kom den istället ordentligt och den andra halvan av matchen vann vi därmed med 6-0.

Lilla Torg FF 3 – IFK Malmö 2 2-7 (2-1)

Arena: Mariedals IP
Mål: Yousef El Beyrouti 4, Bassam Ahmad 2, Mansoor Atay (IFK)
Varningar: Saber Azizi (IFK)

IFK MALMÖ (3-3)

Jones El Jabali

Saber Azizi
Zakaria Myzar
Mohamed Abduabdalla

Bassam Ahmad
Mansoor Atay
Yousef El Beyrouti

Avbytare

Benhur Menghis
Milad Naderi Nabi