IFK Malmös P94 motsvarade på torsdagen förväntningarna då man enkelt tog sig vidare i Malmömästerskapet. Eriksfälts FF vållade som väntat inga större problem och "di gule" kunde vinna komfortabelt med 6-1 (3-1).

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det var faktiskt synd att vi fick spela på grus då gräsmattan bredvid både håll hög kvalité och var ledig. En del av killarna kom dessutom med grässkor till matchen så helt lätt var inte uppgiften på förhand.

Eriksfält tog lite snöpligt ledningen i matchen, men det var ändå vi som stod för hela spelet och skapade mängder av chanser. Det dröjde därför inte länge innan det var kvitterat och resten av matchen var eller mindre en transportsträcka för vår del.

Eriksfälts FF – IFK Malmö 1-6 (1-3)

Arena: Lindeborgs IP
Mål: Kevin Weclewicz 2, Semir Sacirovic 2, Blend Faniq, Josef Fakhro (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Hassan Famiei
Liridon Capric
Vladimir Cvjetkovic
Jones Ahmad

Leonardo Södergren
Dino Heldic
Josef Fakhro
Mustafa Alaibi

Blend Faniq
Kevin Weclewicz

Avbytare

Amko Alic
Safet Besic
Semir Sacirovic
Haris Hakimi (målvakt)