Det ser bra ut för IFK Malmös P96-1 i kampen om seriesegern i P11 Malmö grupp D. På söndagen blev det seger med hela 13-0 (6-0) mot Husie IF 2 och liksom andralaget har förstalaget full pott efter tre spelade matcher.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Grabbarna var bra fokuserade då man verkligen ville vissa publiken och Husie att de kan spela boll. Det började riktigt bra när vi gjorde 1-0 efter några minuters spel och så började bollarna gå in i nät, tolv gånger till efter 1-0 målet…

Jones El Jabali, vår målvakt, räddade två riktigt bra chanser från Husies sida. Han var mycket bra idag och gjorde så att vi kunde hålla nollan. Måste också ge beröm till vår backlinje som gjorde det riktigt bra där bak och gjorde det svårt för Husie.

All heder till grabbarna idag, som verkligen gjorde det dem skulle göra, mycket bra!

IFK Malmö 1 – Husie IF 2 13-0 (6-0)

Arena: Malmö IP
Domare: Martin Omar Hidel, Malmö
Mål: Tarek Bekhar 5, Yousef El Beyrouti 3, Ahmed Fakhro 2, Bassam Ahmad 2, Thomas Kalam (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Jones El Jabali

Ahmed Fakhro
Tarek Bekhar
Emir Rahman

Thomas Kalam
Yousef El Beyrouti
Bassam Ahmad

Avbytare

Edmond Hani
Mustafa Omar