Första segern för P94

IFK Malmös P94 har haft en tuff start på seriespelet i P14 Sydvästra grupp A. Efter två raka förluster var det därför välkommet att den första segern kom i söndagens match där "di gule" besegrade Kulladals FF 2 med 4-0 (3-0).

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det känns underbart att vi äntligen har fått ordning på vårt spel. Spelarna gick verkligen ut som ett lag och kämpade för varandra i den här matchen till skillnad från tidigare då det har varit lite väl nonchalant periodvis.

Den första halvleken ägde vi totalt och där hade Kulladal inte särskilt mycket att säga till om. Att det sedan bara blev 1-0 i den andra halvleken berodde mer på att det är svårt att hålla koncentrationen uppe när man leder med så stora siffror.

IFK Malmö – Kulladals FF 2 4-0 (3-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Serif Hakimi, Malmö
Mål: Blend Faniq, Josef Fakhro, Kevin Weclewicz, Semir Sacirovic (IFK)
Varningar: Semir Sacirovic (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Hassan Famiei
Vladimir Cvjetkovic
Liridon Capric
Jones Ahmad

Leonardo Södergren
Dino Heldic
Josef Fakhro
Blend Faniq

Kevin Weclewicz
Semir Sacirovic

Avbytare

Amko Alic
Mustafa Alaibi
Safet Besic
Viktor Skara
Wissam El Habbet