IFK Malmös P91 gjorde en klart godkänd match då man på tisdagen mötte Bunkeflo IF i den andra omgången av distriktsmästerskapet. Det räckte dock inte till avancemang utan "gulingarna" förlorade till slut med 0-3 (0-2).

Marco Whittle, tränare för IFK Malmös P91:

Jag sade före matchen till killarna att de skulle gå ut och slita för hedern. Det gjorde de verkligen, men tyvärr gjorde vi två enkla misstag i den första halvleken, vilket gav en rejäl uppförsbacke för vår del.

Bortsett från dessa två misstag så gjorde vi en fullt godkänd match och hade också några klara målchanser. Bland annat hade vi ett skott i ribban och hade vi fått in det så hade det kanske inte blivit så klara siffror.

Bunkeflo IF – IFK Malmö 3-0 (2-0)

Arena: Bunkeflo IP
Domare: Shaban Sylejmani, Malmö
Mål:
Varningar:
Utvisningar: Sebastian Cekic (IFK)

IFK MALMÖ (4-5-1)

Diyar Kermanj

Dekan Hamatal
Max Rogersson
Michael Lindén
Mohammed Tamim

Kenny Probert
Sebastian Cekic
Tobias Rosenlind
Mateo Mandic
Fatos Sylejmani

Walid Shams

Avbytare

Tim Berger (Fatos Sylejmani 45)
Danilo Skobalj (Tobias Rosenlind 57)
Orlando Martinez Delgadillo (Walid Shams 65)