IFK Malmös P91 gjorde en klart godkÀnd match dÄ man pÄ tisdagen mötte Bunkeflo IF i den andra omgÄngen av distriktsmÀsterskapet. Det rÀckte dock inte till avancemang utan "gulingarna" förlorade till slut med 0-3 (0-2).

Marco Whittle, trÀnare för IFK Malmös P91:

Jag sade före matchen till killarna att de skulle gÄ ut och slita för hedern. Det gjorde de verkligen, men tyvÀrr gjorde vi tvÄ enkla misstag i den första halvleken, vilket gav en rejÀl uppförsbacke för vÄr del.

Bortsett frÄn dessa tvÄ misstag sÄ gjorde vi en fullt godkÀnd match och hade ocksÄ nÄgra klara mÄlchanser. Bland annat hade vi ett skott i ribban och hade vi fÄtt in det sÄ hade det kanske inte blivit sÄ klara siffror.

Bunkeflo IF – IFK Malmö 3-0 (2-0)

Arena: Bunkeflo IP
Domare: Shaban Sylejmani, Malmö
MĂ„l:
Varningar:
Utvisningar: Sebastian Cekic (IFK)

IFK MALMÖ (4-5-1)

Diyar Kermanj

Dekan Hamatal
Max Rogersson
Michael Lindén
Mohammed Tamim

Kenny Probert
Sebastian Cekic
Tobias Rosenlind
Mateo Mandic
Fatos Sylejmani

Walid Shams

Avbytare

Tim Berger (Fatos Sylejmani 45)
Danilo Skobalj (Tobias Rosenlind 57)
Orlando Martinez Delgadillo (Walid Shams 65)