Inför Håkanstorp/IFK Malmö – Skurups AIF

Seriefavoriten i damernas division 3 Södra Håkanstorp/IFK Malmö har redan tappat fyra poäng. Många fler poängtapp är där inte råd med så därför är vinst ett måste i söndagens hemmamatch mot Skurups AIF.

Matchen, som spelas på Rosengårds Norra IP, har avspark klockan 13:00.

Truppen: Linda Carlsson – Nina Ericsson, Carina Björkqvist, Emma Dahlstrand, Hanna Svendsen, Linda Sköldeborn, Lina Ericsson, Linda Green, Veronica Hansson, Hanna Nilsson, Camilla Bergström, Jenny Simonsson, Jenny Malmström, Gunilla Kettunen, Ida Rahn Johansen.

Aktuellt: Flera spelare saknas i helgens match mot Skurups AIF. Dessutom har Anette Palm, Anna Karlsson och Nathali Persson av olika anledningar valt att lämna truppen med omedelbar verkan.

Nina Ericssons tvillingsyster Lina är på besök i Sverige och har därför blivit kallad till matchen. Och på grund av många skador, samt sjukdomar så har man även valt att plocka in Gunilla Kettunen.

Linda Sköldeborn är tillbaka efter sin fotskada. Knäskadade Ida Rahn Johansen är förvisso uppsatt i truppen, men det är ändå oklart om hon kan spela. Maria Pollak (går på antibiotika), Maria Johansson (ont i knäet) och Linn Olsson (privata skäl), saknas helt.