42-7 på fyra matcher för P96-1

Över tio mål i snitt. Så ser det ut för IFK Malmös P96-1 som på söndagen vann sin fjärde match av fyra möjliga i P11 Malmö grupp D då man besegrade BKF Sarajevo med 13-1 (8-0). Målskillnaden för "di gule" är nu fantastiska 42-7.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi började starkt och kunde spela ut totalt under den första halvleken. Sedan i andra halvlek så föll vi tyvärr in en hel del i deras tempo och passningsspelet var inte fullt lika bra som det var före pausvilan.

Men varför klaga när man vinner med 13-0? Både jag och min assisterande tränare Martin Omar Hidel är ändå riktigt nöjda med killarnas prestation. Vi vet ju också att det inte är alldeles lätt att hålla koncentrationen uppe när man är så överlägsna.

BKF Sarajevo – IFK Malmö 1 1-13 (0-8)

Arena: Heleneholms IP
Mål: Bassam Ahmad 4, Yousef El Beyrouti 3, Ahmed Fakhro 2, Edmond Hani 2, Thomas Kalam 2 (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Alexander Pinto

Ahmed Fakhro
Mustafa Omar
Emir Rahman

Bassam Ahmad
Edmond Hani
Yousef El Beyrouti

Avbytare

Saber Azizi
Thomas Kalam