P96-1 förlorade mot Heleneholm

Sett till tabellen så borde inte Heleneholms SK 2 ha varit något problem för serieledande IFK Malmös P96-1 i onsdagens match i P11 Malmö grupp D. Men efter fyra segrar och 42-7 i målskillnad så förlorade "di gule" med 1-3 (1-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det här var en match där det mesta faktiskt gick emot oss. Spelarna kände sig orättvist behandlade av domaren, tappade därför koncentrationen och lade energin på helt andra saker än vad de borde ha gjort.

IFK Malmö 1 – Heleneholms SK 2 1-3 (1-1)

Arena: Heleneholms IP
Mål: Bassam Ahmad (IFK)
Varningar: Ahmed Fakhro, Mustafa Omar (IFK)

IFK MALMÖ (3-3)

Alexander Pinto

Saber Azizi
Tarek Bekhar
Emir Rahman

Ahmed Fakhro
Yousef El Beyrouti
Bassam Ahmad

Avbytare

Mustafa Omar
Philip Larsen
Thomas Kalam