Stopp i kvartsfinalen för P96

IFK Malmös P96 gjorde mycket bra ifrån sig även under den andra dagen av Åshöjden Cup som traditionsenligt avgjordes på Klagshamns IP. Det var också arrangerande IFK Klagshamn som blev för tufft i kvartsfinalen där "di gule" föll med 2-3 (1-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi spelade riktigt bra även i dagens matcher. Så även mot Vellinge IF 5 där jag tycker att vi var det bättre laget, ledde också med både 2-0 och 3-1, men fick nöja oss med ett oavgjort resultat sedan matchen slutat 3-3.

Fram tills att Tarek Bekhar skadade sig och tvingades lämna turneringen med ambulans så gjorde vi vad vi skulle mot Husie. Bekhar var i luften och landade med ryggen neråt, så vi får hoppas på positiva röntgenbilder.

Efter Tareks skada så kom Husie starkt tillbaka och vi gjorde det onödigt spännande med två minuter kvar. Men vi lyckades ändå hålla ut och var därmed klara för kvartsfinal där vi skulle möta arrangerande IFK Klagshamn.

Utan skadade Tarek Bekhar och målvakten Alexander Pinto, som fyllde år och var tvungen att åka hem, så kunde vi konstatera att Klagshamn var snäppet bättre. Vi försökte och gjorde verkligen vårt bästa, men tyvärr räckte det inte ända fram.

IFK Klagshamns 1-0-mål tycker varken jag eller spelarna var inne. Det är dock domaren som dömer och en sådan sak måste man kunna ta.

Gruppspel

Grupp E

IFK Malmö – Vellinge IF 5 3-3 (2-1)
Mål: Bassam Ahmad 3 (IFK)
Varningar:

Slutspel

Åttondelsfinal

Husie IF 2 – IFK Malmö 3-4 (1-2)
Mål: Yousef El Beyrouti 2, Bassam Ahmad, Saber Azizi (IFK)
Varningar:

Kvartsfinal

IFK Malmö – IFK Klagshamn 2-3 (1-1)
Mål: Bassam Ahmad, Yousef El Beyrouti (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ

Alexander Pinto

Ahmed Fakhro
Bassam Ahmad
Edmond Hani
Mansoor Atay
Mustafa Omar
Saber Azizi
Tarek Bekhar
Thomas Kalam
Yousef El Beyrouti
Zakaria Myzar