Inför Håkanstorp/IFK Malmö – Team Sandby IF

Efter den senaste tidens prestationer ser det ser ut som om tippade favoriten i division 3 Södra, Håkanstorp/IFK Malmö, kan glömma allt vad toppstrid heter. Nu gäller det att hitta tillbaka till tryggheten i spelet och det redan i lördagens match mot Team Sandby IF.

Matchen, som spelas på Rosengårds Norra IP, har avspark klockan 10:30.

Truppen: Linda Carlsson, Maria Johansson – Nina Ericsson, Carina Björkqvist, Emma Dahlstrand, Linda Sköldeborn, Linda Green, Veronica Hansson, Hanna Nilsson, Jenny Malmström, Linn Olsson, Ida Rahn Johansen, Nathali Persson, Hanna Svendsen, Jenny Simonsson.

Aktuellt: Nina Ericssons tvillingsyster, Lina Ericssons, visit i Sverige är över för den här gången och därmed också gästspelet i Håkanstorp/IFK Malmö, som bestod av inhopp mot Skurups AIF och Hallands Nations FF.

Jenny Simonsson (privata skäl) och Hanna Svendsen (semester) saknades båda mot Hallands Nation, men är nu tillbaka. Camilla Bergström (sjuk) och Maria Pollak (knäskadad) tvingas däremot stå över helgens match.