Knapp förlust för P94

IFK Malmös P94 hade full kontroll över den första halvleken i fredagens match mot Lunds BK 2 i P14 Sydvästra grupp A. Efter ett insläppt frisparksmål i början av den andra halvleken så tappade dock "di gule" allt och föll med 1-2 (1-0).

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Jag kan inte vara annat än nöjd med vår första halvlek där killarna spelade precis som jag vill att de ska göra. De hade aggressivitet, tuffhet och framförallt agerade de oerhört disciplinerat, så vår 1-0-ledning i paus var hur rättvis som helst.

Den andra halvleken gick dock inte lika bra och efter ett tidigt baklängesmål på en frispark så fick vi inte det alls att stämma. Lunds BK 2 tog över matchen, var lite effektivare än oss framåt och vann till slut med uddamålet.

Lunds BK 2 – IFK Malmö 2-1 (0-1)

Arena: Klostergårdens IP
Mål: Vladimir Cvjetkovic (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Hassan Famiei
Vladimir Cvjetkovic
Liridon Capric
Jones Ahmad

Viktor Skara
Leonardo Södergren
Dino Heldic
Blend Faniq

Lejotrim Peci
Josef Fakhro

Avbytare

Ali Abed el Karim
Amko Alic
Kevin Weclewicz
Wissam El Habbet
Haris Hakimi (målvakt)