P94 utklassade av Limhamn/Bunkeflo

Det här året har IFK Malmös P94 haft svårt att hänga med mot fysiskt större lag. Och så var det också på onsdagen då "di gule" förlorade sin femte match av sex möjliga i P14 Sydvästra grupp A, 0-9 (0-4) mot Limhamn/Bunkeflo IF.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Under hela våren har vi haft växtproblem och det är tyvärr många som inte har kunnat träna ordentligt. Sex spelare tvingades gå av måndagens träning på grund av skador och sjukdomar, så vi hade inte de bästa förutsättningarna inför den här matchen.

De två-tre första anfallen som vi hade var bra, men sedan tog de över och dominerade rätt så kraftigt. Jag tycker dock att killarna ska ha all heder för att de fortsatte att kämpa mot ett Limhamn/Bunkeflo som är det bästa laget som vi har mött i den här serien.

IFK Malmö – Limhamn/Bunkeflo IF 0-9 (0-4)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Serif Hakimi, Malmö
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Haris Hakimi

Hassan Famiei
Vladimir Cvjetkovic
Liridon Capric
Jones Ahmad

Viktor Skara
Leonardo Södergren
Dino Heldic
Blend Faniq

Kevin Weclewicz
Josef Fakhro

Avbytare

Lejotrim Peci
Mustafa Alaibi
Safet Besic
Wissam El Habbet