Skön seger för P92

IFK Malmös P92 behöver bli bland de fyra främsta i P15 Skåne grupp B1 för att kvalificera sig till höstens A-trupp. Och efter den första segern på fem matcher, 4-2 (1-1), borta mot IFK Trelleborg är "di gule" nu fyra i tabellen.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det var verkligen roligt att se grabbarna spela idag eftersom de fungerade som ett lag och presterade en underbar fotboll. Vi vågade göra det där lilla extra, skapade den ena målchansen efter den andra och borde ha vunnit med betydligt större siffror.

Vad stor skillnad det kan vara på om en spelare är med eller inte. Aleksandar Milutinovic skadade sig mot Höllviken och sedan dess har vi uppträtt panikartat, men nu är han frisk igen och därmed känns det också som om tryggheten är tillbaka i laget.

IFK Trelleborg – IFK Malmö 1 2-4 (1-1)

Arena: Vångavallen
Domare: Tome Simonovski, Trelleborg
Mål: Emanuel Frimpong 2, Kamel Chahrour, Milos Nikolic (IFK)
Varningar: Moad Alkaysi (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Danilo Skobalj

Moad Alkaysi
Jozeph Gashi
Aleksandar Milutinovic
Mohammed Tamim

Victor Tegstam
Havash Ebadjan
Milos Nikolic

Danne Johansson
Kamel Chahrour
Simone Andaloro

Avbytare

Didrik Elmenmyr
Emanuel Frimpong
Tim Berger