Knapp vinst för P91

Sex spelare i startelvan för IFK Malmös P91 hade strax innan spelat minst en halvlek med U-laget. Så att det inte blev något gult skönspel i P16 Skåne grupp A kan man förstå. Segern mot Kullavägens BK blev därför knapp, 4-3 (1-2).

Marco Whittle, tränare för IFK Malmös P91:

Jag tycker inte att vi gjorde någon av våra bästa matcher, men med tanke på att sex spelare från vår startelva dessförinnan spelade minst en halvlek med U-laget, så var det självklart oerhört skönt med en seger.

Ljuspunkter fanns det också en del. Jag tror att Sebastian Cekic kände en viss lättnad över att få göra mål efter att ha varit orättvist avstängd i ett par matcher. Och evighetsmaskinen, Walid Shams, kyliga 4-2-mål efter en härlig passning från Edis Djugumovic.

Tobias Rosenlind var lätt planens bäste spelare och Michael Lindén fortsatte verkligen att imponera som högerback.

Men annars så spelade vi stundtals under all kritik. Vi var alldeles för tama, på gränsen till fega då många nästan gick och gömde sig. De som vill vara med och räknas på allvar nästa år måste helt enkelt bli mycket tuffare.

Jag vill också ge beröm till vår nya målvakt, Nerin Setic, som gjorde en väldigt bra match då han var lugn och säker i allt han gjorde.

IFK Malmö – Kullavägens BK 4-3 (1-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Magnus Jarlebratt, Malmö
Mål: 1-1 (7) Sebastian Cekic, 2-2 (47) Walid Shams, 3-2 (58) Kenny Probert, 4-2 (66) Walid Shams
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nerin Setic

Michael Lindén
Max Rogersson
Kevin Delgado
Dekan Hamatal

Tobias Rosenlind
Mateo Mandic
Milos Nikolic
Edis Djugumovic

Sebastian Cekic
Walid Shams

Avbytare

Kenny Probert (Sebastian Cekic 35)
Rejhan Crnisanin (Walid Shams 70)