Inför IFK Malmö – Perstorps SK

För att nå Svenska Cupen år 2008 krävs bara ytterligare en seger för division 1-klubben IFK Malmö. Vid vinst i måndagens DM-åttondelsfinal hemma på Malmö IP mot Perstorps SK från fyran är saken klar.

Truppen: Niclas Jeppson, Magnus Ringdahl – Jimmie Hermansen, Jörgen Svensson, Niklas Hansson, Magnus Bönnemark, Blerim Mullici, Daniel Jovanovic, Zoran Jovanovic, Joakim Persson, André Grabowski, Ali Jasim, Azeem Razwan. Ahmedin Sudic, Srdjan Remetic, Edin Cakovic.

Aktuellt: Bortsett från att mittbacken Michal Aksamit som vilar efter att åter ha fått ont i låret i lördagens match mot Skärhamns IK så är det exakt samma trupp som ska ta sig an Perstorps SK i distriktsmästerskapets fjärde omgång.

Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö: Det var tänkt att en del spelare skulle få stå över mot Perstorp, men eftersom vår prestation mot Skärhamn var så genomgående usel, så kan de inte vara trötta.

Samtliga spelare har mycket att bevisa efter gårdagen. Vi tolererar inte att man går in och spelar halvhjärtat, så jag räknar vi att gör en mycket bättre match mot Perstorp som vi bara ska se till att vinna.