Nilsson: Inga enkla lösningar finns!

Så får jag ännu en gång snöra på mig fotbollsskorna.

Jag har sett laget vid två tillfällen sedan jag slutade i höstas och jag tycker att det finns bra kvalité och bra spelare att tillgå. Eftersom jag alltid försöker att se det positiva och se framåt, så är jag övertygad om att vi kan vända detta till det bättre.

Tyvärr är det lätt att hamna i en negativ trend och glömma bort att vi håller på med fotboll för att vi alla tycker att det är roligt. Roligast är naturligtvis att alltid vinna, men nu är det inte så lätt att skapa ett vinnande lag.

Det finns inga enkla lösningar, utan grundreglerna är att jobba hårt på träningar och i matcher. Vilka faktorer det är som gör så att det helt plötsligt fungerar för ett lag, har i varje fall inte jag några bra svar på.

Eftersom det finns många ledare i Håkanstorp och IFK som lägger ner tid och engagemang för att vi ska få ett fotbollslag, hoppas jag att vi tillsammans kan vända den negativa trenden och spela den fotboll som vi vet att vi kan.

Nu ser vi fram emot höstsäsongens första seriematch borta mot Bunkeflo IF den 5 augusti.

Med vänliga hälsningar
Erling Nilsson, nygammal tränare i IFK Malmö