P95 vann med 10-2

Det har varit en del mindre bra resultat av IFK Malmös P95 under våren. Men på söndagen vann man med 10-2 (5-0) mot Askeröds IF och avancerade därmed upp till en slutlig andraplats i P13 Sydvästra grupp D.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P95:

Jag ska inte påstå att vi hade någon lätt situation före matchen. Vi blev tvingade att kalla in killar som var födda från 1994 till 1997 och eftersom samtliga lag inte spelar samma spel så hade vi en del att göra.

Tycker väl ändå att vi spelade riktigt bra i den första halvleken. Sedan fungerade det inte lika bra när jag bytte en del efter pausvilan, men vi var i första hand ute efter att vinna matchen och det lyckades vi med utan några direkta problem.

IFK Malmö – Askeröds IF 10-2 (5-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Serif Hakimi, Malmö
Mål: Semir Sacirovic 4, Bassam Ahmad 2, Josef Fakhro 2, Ali Abed el Karim, Kevin Weclewicz (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Haris Hakimi

Dardan Behrami
Wissam El Habbet
Alexandar Trifkovic
Ahmed Fakhro

Adil Hakimi
Blerim Bytyqi
Safet Besic

Josef Fakhro
Semir Sacirovic
Kevin Weclewicz

Avbytare

Ali Abed el Karim
Bassam Ahmad
Erjon Morina
Shqipron Rexha
Yousef El Beyrouti