Söndagen 29 juli möts Norrby IF och IFK Malmö i den första höstomgången i division 1 Södra. Och för alla gula supportrar/sponsorer finns det nu möjlighet att hänga med till Borås Arena för att se matchen som börjar klockan 16:00.

En 49 personers buss kommer att avgå från Malmö Stadion klockan 10:00 och bussen vänder sedan tillbaka klockan 18:15.

Resan kommer att kosta 220 kronor exklusive matchbiljett som var och en får ordna på plats. Betalning sker vid påstigning i Malmö.

Anmälan sker via mejl till bortaresor@ifkmalmo.com, senast måndagen den 23 juli klockan 12:00. Tala om ditt namn och telefonnummer. Från och med måndagen den 16 juli går det även att boka via 040-193146.

Först till kvarn gäller! Bokning är definitiv först då bekräftelse anhållits.

FOTNOT. IFK Malmö Fotbollklubb förbehåller sig rätten att ställa in resan om inte tillräckligt antal personer har anmält sig i tid. Så för att säkra en resa, anmäl er i god tid och berätta gärna om resan för era gula kompisar.