Inför Håkanstorp/IFK Malmö – IFK Trelleborg 1

En bra start på hösten fick Håkanstorp/IFK Malmö då det i söndags blev seger borta mot toppkonkurrenten Bunkeflo IF. För att inte bli avhängda från Skurups AIF på kvalplatsen är vinst även ett måste i söndagens match mot IFK Trelleborg.

Matchen, som har avspark klockan 13:00, spelas på Rosengårds Norra IP.

Truppen: Linda Carlsson – Hanna Svendsen, Linda Sköldeborn, Nina Ericsson, Emma Dahlstrand, Ida Rahn Johansen, Linda Green, Anette Palm, Nathali Persson, Hanna Nilsson, Linn Olsson, Lina Ericsson, Camilla Bergström, Jenny Simonsson, Jenny Bohlin, Isabell Bohlin, Jenny Malmström.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Efter den tuffa bortamatchen mot Bunkeflo så gäller det nu att ladda om till en svår match. En svår match därför att alla bara förväntar sig att vi ska vinna matchen.

Ett är säkert, det går definitivt aldrig att sätta ut skorna och tro att det bara ordnar sig. Nej, koncentration och hårt arbete måste absolut till för att vi ska ta tre poäng även i söndagens match mot Trelleborg.

Vi har haft en bra träningsvecka, med mycket folk och även om det är roligt med stor uppslutning på träningarna, så blir det problem att ta ut laget.

Laget som startar är i stort sett klart, men det finns några frågetecken på Hanna Nilsson (sträckning i baksidan av låret), så därför vill jag vänta till söndag innan jag bestämmer vilka två som ska börja på topp.