Knapp seger för P92

IFK Malmös P92 har inlett höstens långa marsch mot pojkallsvenskan 2008. Premiären i P15 Skåne grupp B1 slutade med seger mot Kulladals FF med 3-2 (2-2), men det var också allt som "gulingarna" kunde glädja sig åt.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det enda positiva var i stort sett att vi vann matchen för stundtals hade vi ett riktigt dåligt spel. Vi måste lära oss att kämpa bättre och inte tror att det är klart bara för att man har en tidning 2-0-ledning.

Fram till det att vi gjorde 2-0 så såg det också skapligt ut. Sedan lade vi av med allt och släppte in två mål på en och en halv minut. Så från att ha sett hyfsat stabilt ut så var vi tillbaka på noll till den andra halvlekens början.

För vår del var det tur att kvitteringen kom strax innan halvtid så att jag kunde ha ett ordentligt snack med killarna under pausvilan. Det blev också en viss bättring och till kunde vi gå segrande ur den här matchen.

Jag tror faktiskt att det här laget kan bli riktigt bra med lite mer träning i kroppen, samt ett par kompletteringar. Det gäller dock att vi inte tar för lätt på uppgifterna och verkligen ger allt in i det sista.

IFK Malmö – Kulladals FF 3-2 (2-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Nenad Tomas, Malmö
Mål: Aleksandar Milutinovic, Kamel Chahrour, Michel Adzic (IFK)
Varningar: Aleksandar Milutinovic, Moad Alkaysi, Victor Tegstam (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nerin Setic

Moad Alkaysi
Jozeph Gashi
Victor Tegstam
Jwan Kogi

Danne Johansson
Milos Nikolic
Aleksandar Milutinovic
Tim Berger

Kamel Chahrour
Michel Adzic

Avbytare

Didrik Elmenmyr
Mohammed Tamim
Oscar Andersson