P94 vann mot två år äldre

IFK Malmös P92/P94 hade det oerhört kämpigt under våren i P15 Sydvästra grupp C. Så därför var 2-1 (1-1)-segern för "di gule" i höstpremiären mot tabelltvåan IK Bolivia extra välkommen.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

De var två år äldre än oss och de fick också en riktigt bra start på matchen. Redan i det första anfallet, jag tror inte att det hade gått mer än drygt en minut, så gjorde de 1-0 och det var givetvis en oerhört tung öppning för oss.

Vi visade dock att uppehållet hade gjort gott och vi var riktigt taggade. Det dröjde inte länge förrän vi tog över matchen och skapade mängder av chanser, men vi hade oerhört svårt att få bollen i mål och fick nöja oss med oavgjort i halvtid.

Efter pausen så fortsatte vi att dominera matchen och 2-1-målet kom rättvist. Vi hade sedan en hel del chanser att avgöra utan att kunna sätta pricken över i:et så istället gick vi ner oss och lät Bolivia pressa under de sista tio minuterna av matchen.

IFK Malmö 2 – IK Bolivia 2-1 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Blerim Mullici, Malmö
Mål: Dino Heldic, Lejotrim Peci (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Liridon Capric
Vladimir Cvjetkovic
Wissam El Habbet
Hassan Famiei

Viktor Skara
Dino Heldic
Mustafa Alaibi
Jones Ahmad

Lejotrim Peci
Blend Faniq

Avbytare

Ali Abed el Karim
Amko Alic
Safet Besic
Semir Sacirovic
Haris Hakimi (målvakt)