P96-1 tappade i premiären

IFK Malmös P96-1 hade länge oavgjort, 2-2, i söndagens premiärmatch mot Husie IF 1 i P11 Malmö grupp B. Med endast en avbytare så tog dock värmen till slut ut sin rätt och "gulingarna" förlorade matchen med 2-5.

Omar Hidel, assisterande tränare för IFK Malmös P96:

Matchen började bra. Vi tog ledningen efter tre minuters spel genom Bassam Ahmad. Elva minuter senare så kvitterade Husie efter ett dåligt försvaragerande där det brast i kommunikationen mellan killarna. 1-1 stod sig i halvtid.

Den andra halvleken inledde vi piggt. Vi rullade bollen, men killarna orkade inte stå emot Husies tryck och snart stod det 1-2. Tre minuter senare så ryckte Bassam Ahmad loss igen från sina motståndare och kunde enkelt lägga in bollen i det bortre hörnet.

Efter att vi hade gjort 2-2 så tog orken slut i värmen. Vi hade ju tyvärr bara en avbytare och det gjorde att vi tappade hela mittfältet, vilket så småningom resulterade i att vi fick ytterligare tre mål i baken.

Killarna kämpade dock så gott de kunde och det är ju alltid det viktigaste, men tyvärr så var Husie IF för starka i den här matchen. Så i veckan får grabbarna samla krafterna för att komma redo till nästa match.

Husie IF 1 – IFK Malmö 1 5-2 (1-1)

Arena: Husiegårds IP, grus
Domare: Mustafa Fakhro, Malmö
Mål: 0-1 Bassam Ahmad, 2-2 Bassam Ahmad
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Jones El Jabali

Ahmed Fakhro
Saber Azizi
Emir Rahman

Abdul Fathi
Valon Krasniqi
Bassam Ahmad

Avbytare

Mohamed Abduabdalla