Uddamålsseger för P92

Under stora delar av den andra halvleken så blev IFK Malmös P92 ordentligt tillbakapressat av IFK Trelleborg i P15 Skåne grupp B1. Man försvarade sig dock bra under hela matchen och kunde vinna med 1-0 (1-0).

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Fram till att vi tog ledningen med 1-0 så tycker jag att det var vi som hade greppet om händelserna. Sedan så tappade vi efter att ha fått problem med en del småskador som störde oss ganska så mycket.

Den andra halvleken bjöd på ett rejält tryck från IFK Trelleborgs sida. Vi hade några kontringslägen som var på väg att ge utdelning, men vi lyckades inte och därmed var Trelleborg inte långtifrån att kvittera.

Därför kan jag inte något annat än att konstatera att resultatet var ganska så orättvist sett till spelet och chanserna. Vi gjorde dock en bra kämparinsats rakt igenom så killarna ska ha all heder efter dagens match.

IFK Trelleborg – IFK Malmö 0-1 (0-1)

Arena: Vångavallen
Domare: Tome Simonovski, Trelleborg
Mål: 0-1 Oscar Andersson
Varningar: Jozeph Gashi, Oscar Andersson, Rustam Noorzi, Victor Tegstam (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nerin Setic

Moad Alkaysi
Jozeph Gashi
Danne Johansson
Mohammed Tamim

Tim Berger
Victor Tegstam
Aleksandar Milutinovic
Jwan Kogi

Kamel Chahrour
Michel Adzic

Avbytare

Didrik Elmenmyr
Oscar Andersson
Rustam Noorzi