P94 höll undan mot Kulladal

Kulladals FF 2 står i det P14 Sydvästra grupp A:s tabell. Det är dock inte alltid som en beteckning stämmer i verkligen och när IFK Malmös P94 vann med 3-2 (2-0) på fredagen så var det Kulladal 1 som stod för motståndet.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det var en match där vi inledde hyfsat. De första tio minuterna kändes lite tröga, men sedan kom vi igång. Spelarna visade en härlig vilja och då vi gick upp till 2-0 så hade vi ett stort övertag i spelet.

Under slutet av den första halvleken så blev vi lite trötta och det var tur för vår del att försvararna klev fram ordentligt. Kulladal skulle dock både reducera och kvittera sedan vi släppt på koncentrationen i början av den andra halvleken.

Några lyckade byten resulterade sedan i 3-2 och därefter hade vi återigen kontroll på matchen som jag tycker att vi vann fullt välförtjänt.

Kulladals FF 2 – IFK Malmö 2-3 (0-2)

Arena: Kulladals IP
Domare: Marcus Westerlund, Malmö
Mål: Blend Faniq, Kevin Weclewicz, Lejotrim Peci (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Haris Hakimi

Liridon Capric
Wissam El Habbet
Vladimir Cvjetkovic
Jones Ahmad

Blend Faniq
Dino Heldic
Leonardo Södergren
Mustafa Alaibi

Youssef Fakhro
Lejotrim Peci

Avbytare

Amko Alic
Kevin Weclewicz
Semir Sacirovic
Viktor Skara