Sex mål efter paus av P92

Under den andra halvleken så lossnade det rejält för serieledande IFK Malmös P92. Efter tre mållösa halvlekar i rad så lyckades "di gule" göra sex mål och vinna med hela 6-1 (0-1) mot Lilla Torg FF i P15 Skåne grupp B1.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Den första halvleken var absolut inte bra på något sätt. Visst skapade vi som vanligt en hel del målchanser, men vi satte ingen i mål och dessutom kunde Lilla Torg göra 1-0 på en straff som vi bjöd dem på.

Efter pausvilan så blev det istället rena ketchupeffekten framåt och siffrorna kunde därmed rinna iväg. Det var dock ändå inte mer än en skaplig halvlek eftersom jag vet att vi kan spela en betydligt bättre fotboll.

IFK Malmö – Lilla Torg FF 6-1 (0-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Sven-Erik Forsberg, Oxie
Mål: Amar Drljevic, Danne Johansson, Kamel Chahrour, Osama Krayem, Oscar Andersson, Rustam Noorzi (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nerin Setic

Moad Alkaysi
Jonathan Johansson
Danne Johansson
Jwan Kogi

Rustam Noorzi
Aleksandar Milutinovic
Milos Nikolic
Simone Andaloro

Oscar Andersson
Michelé Adzic

Avbytare

Amar Drljevic
Kamel Chahrour
Osama Krayem