Knapp seger för P96-2

IFK Malmös P96-2 började bra för att sedan falla tillbaka under andra halvlek i söndagens match mot Lilla Torg FF 1 i P11 Malmö grupp C. Då det inte blev några mål efter pausen så räckte det dock för att vinna matchen med 2-1 (2-1).

Omar Hidel, assisterande tränare för IFK Malmös P96:

Under den första halvleken så spelade vi som jag ville att vi skulle göra. Vi rullade bollen bra och hade god kommunikation inom laget. Det var därför inte mer än rättvist att vi kunde gå till pausvila med 2-1 efter mål av Bassam Ahmad och Yousef El Beyrouti.

Sedan var andra halvlek tyvärr inte lika bra. Anfallsspelet fungerade inte alls, det stressades och så fort vi hade bollen så tjongade vi iväg den. Killarna fortsatte dock att kämpa och med lite tur så lyckades vi hålla vår ledning matchtiden ut.

Det var givetvis skönt med tre poäng och som helhet kändes också insatsen som ett fall framåt, men vi måste definitivt jobba mer med positionsspelet.

IFK Malmö 2 – Lilla Torg FF 1 2-1 (2-1)

Arena: Malmö IP, grus
Domare: Vicente, Malmö
Mål: Bassam Ahmad, Yousef El Beyrouti (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Jones El Jabali

Valon Krasniqi
Zakaria Myzar
Edmond Hani

Yousef El Beyrouti
Mansoor Atay
Bassam Ahmad

Avbytare

Jeton Krasniqi
Milad Naderi Nabi