Inför Håkanstorp/IFK Malmö – Hammenhögs IF

Fotbollssäsongen börjar lida mot sitt slut och för trean i division 3 Södra, Håkanstorp/IFK Malmö, återstår det bara två matcher att spela. Först på programmet står lördagens hemmamatch mot Hammenhögs IF.

Matchen, som spelas på Rosengårds Norra IP, har avspark klockan 13:00.

Truppen: Linda Carlsson, Maria Johansson – Hanna Svendsen, Linda Sköldeborn, Nina Ericsson, Veronica Hansson, Ida Rahn Johansen, Linda Green, Carina Björkqvist, Hanna Nilsson, Linn Olsson, Ann-Sofie Sjöndin, Emma Dahlstrand, Jenny Bohlin, Isabell Bohlin.

Aktuellt: Två spelare lämnade återbud under fredagseftermiddagen. Rutinerade Anette Palm har inte kunnat träna på hela veckan på grund av ryggont och Nathali Persson kände av sin astma under torsdagsträningen.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: På lördag är det sista hemmamatchen för den här säsongen. Jag tror att vi alla var väldigt besvikna efter den stora förlusten mot Team Sandby, särskilt som vi gjorde en spelmässigt bra match.

Eftersom jag har en gammalmodig syn på fotboll och spelares uppträdande så tycker jag att det är viktigt att visa respekt för styrelserna i Håkanstorps BK och IFK Malmö som lägger ner tid och kraft för att dra in pengar och ordna sponsorer så att vi kan spela.

Jag tycker att många av dagens spelare har liten förståelse för vilket arbete som görs i bakgrunden så att en klubb fungerar.

Därför anser jag att det är både min och spelarnas skyldighet att på lördag gå ut och göra en kanonmatch. Detta är vi skyldiga oss själva, de båda styrelserna, vår trogna publik och sponsorer.