Utökad serieledning för P92

Söndagens seriefinal borta mot Hässleholms IF resulterade i en klar 3-0 (1-0)-viktoria för IFK Malmös P92. Därmed leder "gulingarna", som dock har en match mer spelad, P15 Skåne grupp B1 med sju poäng.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det var en okej match. Efter en taskig första halvlek så gjorde vi en betydligt bättre andra halvlek, men i det stora hela så kan vi fortfarande prestera mycket bättre. Tyvärr så var det många som hade huvudet på annat håll och det förekom också en del gnäll.

Positivt var att vi ännu en gång lyckades hålla nollan. Nerin Setic tog en straff och hade förutom det ett antal kvalificerade räddningar. Hans säkra målvaktsspel har gjort att vi har fått en helt annan trygghet i laget och därför kan spela mer avslappnat.

Hässleholms IF – IFK Malmö 0-3 (0-1)

Arena: Österås IP
Domare: Jasmin Cejvanovic, Hässleholm
Mål: Jonathan Johansson 2 (1 straff), Michel Adzic (IFK)
Varningar: Jozeph Gashi, Victor Tegstam (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nerin Setic

Emanuel Frimpong
Martin Sosa
Jozeph Gashi
Mohammed Tamim

Jonathan Johansson
Aleksandar Milutinovic
Victor Tegstam
Milos Nikolic

Michel Adzic
Tim Berger

Avbytare

Jwan Kogi
Moad Alkaysi
Rustam Noorzi