Femte segern för P94

Två segrar var allt som IFK Malmös P94 hade efter vårsäsongen i P14 Sydvästra grupp A. Då har starten på hösten varit desto bättre. På söndagen tog "di gule" sin femte seger i serien genom att besegra Lunds BK 2 med 2-1 (1-1).

OBS! Utförligare matchreferat hittar ni på http://www.laget.se/ifkmalmop94

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Jag hade faktiskt inte förväntat mig så mycket med tanke på att vi hade fyra nya spelare på planen. Men jag blev positivt överraskad. Vi presterade bättre än väntat och lyckades också vinna matchen med uddamålet.

Det var en rätt så jämn match där spelet böljade fram och tillbaka. Vi hade ett visst övertag under hela första halvlek, medan de var bäst i andra fram till vårt 2-1-mål i den 43:e minten. Ett mål som kom på kontring och tog knäcken av Lunds BK.

Under resterande matchtid så kunde vi nämligen spela kontrollerat och det kändes aldrig riktigt oroligt. Segern var så knapp som den kan vara, men jag tycker ändå att den var fullt välförtjänt sett till matchbilden.

De nya killarna, Emil Linde, Felix Langer, Hamlet Svedin och Mouhammed Dhaini, ska alla ha ett extra plus och det visar att det var rätt spelare som vi valde ut för en fortsättning i klubben.

IFK Malmö – Lunds BK 2 2-1 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Serif Hakimi, Malmö
Mål: 1-0 (16) Felix Langer, 1-1 (19) N.N, 2-1 (43) Emil Linde
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Haris Hakimi

Hassan Samiei
Mouhammed Dhaini
Liridon Capric
Amko Alic

Emil Linde
Leonardo Södergren
Hamlet Svedin
Viktor Skara

Felix Langer
Semir Sacirovic

Avbytare

Blend Faniq
Jones Ahmad
Ljeutrim Peci
Mahmod Iskandarani
Youssef Fakhro