Inför Veberöds AIF – Håkanstorp/IFK Malmö

Håkanstorp/IFK Malmö behöver få minst oavgjort i säsongens sista match för att säkra en tredjeplats i division 3 Södra. En uppgift som inte alls blir lätt då det är redan klara tabellettan, Veberöds AIF, som man möter på bortaplan i fredagens match.

Matchen, som spelas på Romelevallen, har avspark klockan 19:00.

Truppen: Linda Carlsson, Maria Johansson – Hanna Svendsen, Linda Sköldeborn, Emma Dahlstrand, Nathali Persson, Ida Rahn Johansen, Linda Green, Anette Palm, Carina Björkqvist, Lina Ericsson, Linn Olsson, Camilla Bergström, Jenny Simonsson, Ann-Sofie Sjöndin.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: På fredag avslutar vi som sagt årets serie mot Veberöd och därmed gör jag också min sista match som tränare. För övrigt vill jag gratulera Veberöd till seriesegern och önska dem lycka till i division 2.

Tabelläget gör således att det är två lag som inte har något direkt att spela för och därför hoppas jag att vi kan bjuda på en sevärd match på fredag. Båda lagen innehåller många duktiga fotbollsspelare så det bör kunna bli en riktigt trevlig match.