Ny uddamålsseger för P94

Under hösten så har IFK Malmös P94 verkligen visat upp sig från sin bästa sida i P14 Sydvästra grupp A. Den femte raka segern, varav den tredje i följd med uddamålet, togs då Sjöbo IF på söndagen besegrades med 2-1 (1-1).

OBS! Utförligare matchreferat hittar ni på http://www.laget.se/ifkmalmop94

Mats Linde, lagledare för IFK Malmös P94:

Det var en parodi att spela fotboll på det underlaget som Malmö Stadion plan 7 visade upp idag. Tyvärr var det inte bara vattenpölar, utan även lera på planen, så det gick inte att passa bollen på marken.

Vi kunde således inte spela någon speciellt bra fotboll, men vi kämpade och med lite tur så räckte det för att ta vår femte raka seger i den serien. Sett till chanserna så hade det dock nog varit mest rättvist om Sjöbo vunnit med uddamålet.

IFK Malmö – Sjöbo IF 1 2-1 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Serif Hakimi, Malmö
Mål: 1-0 (12) Kevin Weclewicz, 1-1 (14) N.N, 2-1 (57) Blend Faniq
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Amko Alic
Wisam Elhabet
Vladimir Cvjetkovic
Jones Ahmad

Emil Linde
Dino Heldic
Leonardo Södergren
Kevin Weclewicz

Ljeutrim Peci
Semir Sacirovic

Avbytare

Blend Faniq
Felix Langer
Liridon Capric
Mouhammed Dhaini
Viktor Skara