P92 ska kvala till pojkallsvenskan

IFK Malmös P92 gjorde allt utom mål i den sista matchen i P15 Skåne grupp B1 mot Höllvikens GIF som slutade 0-0. Ett oavgjort resultat räckte dock precis för att säkra seriesegern och därmed kval till nästa års pojkallsvenska.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Vi gjorde i stort sett allt rätt utom att få bollen i mål. Och jag överdriver inte heller när jag säger att bollen gick parallellt med mållinjen fyra-fem gånger, så det var verkligen nära att vi hade vunnit matchen.

Det här var andra matchen i rad där vi inte lyckades göra mål, men jag är ändå inte ett dugg orolig inför det stundande kvalet. Om vi fortsätter att spela så bra som idag, där vi också äntligen fick igång ett ordentligt passningsspel, så måste målen börja komma.

Höllvikens GIF – IFK Malmö 0-0 (0-0)

Arena: Höllvikens IP, plan B
Domare: Fredrik Svensson, Höllviken
Mål:
Varningar: Emanuel Frimpong, Michel Adzic (IFK)

IFK MALMÖ (3-4-3)

Nerin Setic

Jozeph Gashi
Danne Johansson
Mohammed Tamim

Jonathan Johansson
Milos Nikolic
Aleksandar Milutinovic
Simone Andaloro

Victor Tegstam
Michel Adzic
Oscar Andersson

Avbytare

Emanuel Frimpong
Moad Alkaysi
Osama Krayem
Rustam Noorzi