Ungt reservlag slog Höllviken

Det var ett rent U-lag som IFK Malmö ställde upp med i tisdagens match mot Höllvikens GIF i reservlagsserien division 1 Elit. Och då Höllviken samtidigt kom med sex spelare från A-laget så var det starkt av "di gule" att kunna vinna med 4-2 (2-0).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Jag är oerhört stolt över samtliga spelare som var med i dagens match. De stod för en strålande prestation och en fin föreställning som resulterade i att vi lyckades vinna matchen med 4-2.

För att få energi så hade vi bestämt oss för att sätta hög press de första tio minuterna. De fick medvetet ha mycket boll och hålla till på kanterna, medan vi stängde till i mitten, lämnade små ytor och satsade på snabba övergångar.

Det första målet, som kom på en straff efter 20 minuters spel, uppstod efter en situation inne i straffområdet. De övriga tre målen var alla resultatet av kontringar där vi helt enkelt sprang ifrån våra motståndare.

Höllvikens GIF 1 – IFK Malmö 2-4 (0-2)

Arena: Höllvikens IP
Domare: Kurt Hansen, Trelleborg, Mace Belokozovski, Trelleborg, Boban Miljkovic,Trelleborg
Mål: 0-1 (20) Dzevad Nezirevic (straff), 0-2 (30) Dzevad Nezirevic (straff), 2-3 (75) Dzevad Nezirevic, 2-4 (90) Alaa Baker
Varningar: Aljosa Remetic, Hajriz Maloki (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Kahidani

Kristoffer Bertolino
Daniel Weclewicz
Toni Parlov
George Safi

Aljosa Remetic
Alaa Baker
Ahmed Tamim
Hajriz Maloki

Michel Adzic
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Mario Djordjevic (Daniel Weclewicz 75)