P96 vann med elva spelare

Det var första gången som IFK Malmös P96 provade på elvamannafotboll. Trots detta så spelade man riktigt bra i en halvlek och kunde också rättvist besegra Husie IF med 6-3 (5-1) i söndagens träningsmatch.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var första matchen som vi spelade elvamanna. Vi har heller inte tränat på det och med tanke på att det därför var en hel del nytt för spelarna så är jag glatt överraskad över vilken match som killarna gjorde.

Särskilt under den första halvleken där vi gjorde fem mål och var bättre än Husie så spelade vi riktigt bra. Efter pausvilan kom de dock tillbaka starkt och pressade oss högt, så 6-3 var nog ett rätt så talande resultat för matchen.

Husie IF – IFK Malmö 3-6 (1-5)

Arena: Husiegårds IP, grus
Domare: Serhat Yalcin, Malmö
Mål: Bassam Ahmad 3, Tarek Bekhar 2, Saber Azizi (IFK)
Varningar: Badir Özturk (IFK)

IFK MALMÖ (4-5-1)

Jones El Jabali

Ahmed Fakhro
Zakaria Myzar
Murtaza Alshara
Emir Rahman

Thomas Kalam
Tarek Bekhar
Saber Azizi
Valon Krasniqi
Bassam Ahmad

Badir Özturk

Avbytare

Abdul Fathi
Blend Karim
Edmond Hani
Mansoor Atay
Mustafa Omar