Två IFK:are i all star-match

IFK Malmö var länge med i kampen om uppflyttning till Superettan. Två spelare från "di gule", Daniel "Bato" Jovanovic och Joakim Persson, är också med i all star-matchen på måndag mellan de spelare i Söderettan och Norrettan som ännu inte har fyllt 20 år.

Matchen, som spelas på Skytteholms IP i Solna, har avspark klockan 15:00.

TRUPPERNA

Söderettan: Renzo Dinegro, Norrby IF, David Hernea Norrby IF, Erik Vennberg, Carlstad United BK, Jakob Skarp, Kristianstads FF, Emil Salomonsson, Ängelholms FF, Mattias Lagerstedt, Ängelholms FF, Fredrik Apell, Torslanda IK, Marcus Axelsson, Skärhamns IK, Tobias Sana Qviding FIF, Kyle Konwea, Qviding FIF, Jonas Lindberg, Skövde AIK, Daniel Jovanovic, IFK Malmö, Joakim Persson, IFK Malmö, Erik Olsson, Skärhamns IK. Reserver: Niklas Andersson, Kristianstads FF.

Norrettan: Dejan Garaca, BK Forward, Niklas Backman, Skiljebo SK, Joakim Morén, Falu FK, Ted Fonter, Gröndals IK, Oscar Pehrsson, Västerås SK, Marcus Ståhl, Valsta Syrianska IK, Marre Arbanos, Gröndals IK, Jiloan Hamad, BK Forward, Per Johansson, BK Forward, Daniel Badjelan, Vasalund/Essinge IF, Gabriel Rhawi, Assyriska FF, Magnus Eriksson Väsby United, Temesgen Berhane, Västerås SK, Jack Jobran, Valsta Syrianska IK, Sebastian Waldenström, Vasalund/Essinge IF, Reserver: Aday Kaplan, Assyriska FF, Ammar Ahmed, Väsby United.